سلام ، به دوربین کار خوش آمدید

لوگو سایت

نصب تلفن سانترال

اگر شما صاحب یک کسب‌وکار هستید یا در فکر راه‌اندازی کسب‌وکار شخصی خودتان هستید، یکی از مهم‌ترین مسائلی که باید قبل از راه‌اندازی کارتان به آن  فکر کنید و برایش چاره‌ای بیندیشید، ارتباط مستمر با همکاران و مشتریان‌تان است.

نقش ارتباطات در این روزها را نمی‌توان نادیده گرفت. خوشبختانه زندگی کردن در عصر تکنولوژی باعث شده برای هر مشکلی راه حلی وجود داشته باشد و راه حل تکنولوژی برای مشکل ارتباطات مناسب، نصب تلفن سانترال است.

نصب تلفن سانترال

اگر بخواهیم به بیان ساده بگوییم سانترال چیست؟ باید بگوییم که به دستگاه یا سروری که تعدادی خط شهری به آن وارد می‌شود و یک‌سری خط داخلی برای ارتباط همکاران و مشتریان را برقرار می‌سازد، سانترال می‌گویند.

مهم نیست که شما صاحب یک شرکت تجاری بین‌المللی هستید یا یک استارتاپ تازه‌کار. تلفن‌های قدیمی و معمولی در هیچ‌ کسب‌وکاری دیگر به درد نمی‌خورند و شما برای زنده ماندن و تقویت بخش ارتباط‌تان حتما به یک تلفن سانترال نیاز خواهید داشت.

اگر دیگر از تلفن‌های قدیمی در شرکت‌تان خسته شدید و به دنبال یک تحول تازه و کارآمد در نحوه ارتباط درون سازمانی و برون سازمانی و با مشتریان خود هستید اما راهش را نمی‌دانید، تا انتهای این مقاله ما را همراهی کنید. چراکه راه حل شما نزد ماست.

تلفن سانترال چیست و چگونه کار می‌کند؟

تا حالا شده با شرکت یا اداره‌ای تماس بگیرید و یک اپراتور صدایی ضبط شده برای شما پخش کند و از شما بخواهد برای برقراری ارتباط با هر قسمت اعداد 1 تا 9 را شماره‌گیری کنید؟

یا وقتی به شرکتی مراجعه می‌کنید دیده‌اید که منشی با شماره گیری هر عددی به یک قسمت وصل شود؟ این نوع از سیستم‌های تلفنی را تلفن سانترال می‌نامند. در حقیقت تلفن سانترال، تلفنی است که چندین خط شهری متفاوت را با یک دستگاه تلفن کنترل کرده و با آن‌ها ارتباط برقرار می‌کند.

اگر می‌خواهید درباره نحوه‌ی عملکرد این تلفن‌ها بیشتر بدانید و با آن‌ها آشناتر شوید، همراه ما باشید.

یک شرکت یا اداره ممکن است به تعداد زیادی خط تلفن برای قسمت‌‌های مختلفش نیاز داشته باشد اما تقاضای تعداد زیادی خطوط تلفن از شرکت مخابرات امکان پذیر نیست.

علاوه‌بر محدودیت‌هایی که در واگذاری تعداد خطوط تلفن وجود دارد، هزینه‌ی زیاد خطوط تلفن، امنیت و ترافیک خطوط باعث شده که ناگزیر به استفاده از تلفن سانترال باشیم.

سانترال‌ها همان‌طور که گفته شده یک‌سری خطوط ورودی دارند که به نسبت مناسب و مورد نیاز به تعداد بیشتری پورت‌های خروجی تبدیل می‌شوند. تعداد خطوط ورودی و پورت‌های خروجی بستگی به نیاز ما دارد.

هر کسی که با یک سیستم سانترال تماس بگیرد سریعاً شماره داخلی مورد نظر خود را وارد می‌کند و سیستم سانترال  کدهای DTFM طراحی شده را رمزگشایی کرده و آن را به خطی که تقاضا شده وصل کرده و مکالمه را برقرار می‌سازد.

البته باید این نکته را مدنظر داشته باشید که در هر لحظه، هریک از خطوط اصلی فقط‌وفقط به یک تلفن پاسخ داده و امکان برقراری دو تماس به صورت همزمان وجود ندارد.

 
 

 

 

نصب سانترال

مزایای استفاده از تلفن سانترال

۱.داشتن صرفه‌ی اقتصادی

۲.شبانه روزی بودن و عدم نیاز به اپراتور

۳.استفاده از خط شهری کمتر و کاربر بیشتر و تعریف دسترسی های هر کاربر

۴.امکان ضبط مکالمات، ارتباط با خطوط دیگر حتی خارج از سیستم و برقراری تماس‌های داخلی

۵.امکان محدود کردن تماس ها به خارج از کشور و موبایل

۶.امکان انتقال تماس به موبایل و خطوط شهری

نحوه‌ی نصب تلفن سانترال

اولین نکته برای نصب تلفن سانترال، انتخاب مکان مناسی برای قرارگرفتن دستگاه سانترال است. بهترین محل برای آن، جایی در فاصله حدوداً 1 متری از سطح زمین و به دور از رطوبت و گردوغبار و رفت‌وآمد است.

مرحله بعد تهیه یک نقشه مخابراتی از مسیر خطوط، پست‎‌ها، ترمینال و پورت‌های ورودی خروجی از مخابرات تا دستگاه سانترال و کابران و همچنین تعیین میزان دسترسی کاربرها است.

در مرحله سوم، پس از مشخص شدن نحوه‌ی آرایش و جایگاه خطوط و سیم‌ها و همچنین نوع دستگاه (آنالوگ، هیبریدی و دیجیتال) زوج سیم‌های داخلی را از مرکز تلفن تا کابل آنفولان و پس از آن تا پست مخابراتی و در نهایت پریز تلفن، نصب می‌کنیم.

در بخش چهارم بامطالعه دفترچه‌ی راهنمای تلفن سانترال، تجهیزات جانبی مورد نیاز را طبق دستورالعمل موجود در دفترچه نصب کرده و در نهایت مرکز تلفن را در جای مناسبش قرار می‌دهیم.

مرحله‌ی آخر، انجام تنظیمات تلفن سانترال است. این بخش اهمیت بسیار زیادی دارد و باید بادقت زیادی انجام شود. برای انجام تنظیمات سانترال می‌توانید از دو روش کامپیوتری یا تلفنی استفاده کنید.

در این مرحله نیز باید از دفترچه‌ی راهنمای تلفن سانترال خود کمک بگیرید. برای شروع از تنظیمات عمومی مانند تاریخ و ساعت و تعیین شماره‌های داخلی شروع کنید تا نهایتاً بخش‌های دیگر مثل زنگ‌خور و سطح دسترسی و… را نیز تنظیم نمایید.

مراحل انجام کار

انواع تلفن سانترال

تلفن ها دارای مدل های مختلفی هستند:

۱. آنالوگ که همان تلفن های منازل را شامل می شوند
۲.تلفن دیجیتال که مخصوص ادارات و شرکت ها می باشند
۳. تلفن های هیبریدی که در قدیم استفاده می شد و هم شامل آنالوگ و هم دیجیتالی می شوند که از هر دو میتوان استفاده کرد.

از سری های جدید تلفن های سانترال مدل های NS هستند که تحت شبکه اند و به آنها تلفن های ip هم گفته می شود.این تلفن ها انتقال امواج صوتی رو در بستر شبکه و از طریق اینترنت انجام می دهند.

مکانیسم عملکردشان بر اساس تکنولوژی ویپ(VoIP) صورت می گیرد و فناوری ویپ ابزارهایی را در اختیار کاربران قرار می دهد که میتوان با استفاده از آنها به انتقال صدا در بستر اینترنت پرداخت.

مزایای تلفن سانترال های شبکه با معمولی در این است که:

۱.دارای قدرت پردازش بالا و کیفیت صدا بهتری هستند

۲.نصب سریع و آسان
۳.تماس همزمان صورت می گیرد که برای مراکز پشتیبانی و کال سنتر بسیار گزینه مناسبی است،به این جهت که تلفن های غیر شبکه شاید اندازه ۳۰ داخلی رو پشتیبانی کنند اما شاید بتوانند ۳ یا نهایت ۴ مکالمه همزمان را با کیفیت ارائه دهند که تلفن های تحت شبکه این قابلیت رو دارند.
۴.استفاده از پهنای باند کمتر بدلیل بهره مندی از کدک های پشتیبانی شده که بسته های صوتی را فشرده سازی می کنند تا در حین برقراری تماس پهنای باند کمتری را اشغال کنند.
۵.عدم نیاز به کابل کشی مجدد
تلفن سانترال های آی پی دارای انواع مختلفی هم هستند: ۱. با سیم  ۲. بی سیم  ۳. یو اس بی  4.نرم افزاری

 
 

 

 

برندهایی که ما کار می کنیم:

تنها برند موجود در بازار که با کیفیت بالا برای تلفن های سانترال عرضه شده، برند پاناسونیک می باشد و شرکت فنی مهندسی امنینو با سابقه فراوان در نصب تلفن های سانترال تنها از این برند در پروژه های خود استفاده می کند.

 
 

 

 

تلفن سانترال پاناسونیک

شماره تماس : 09373036856

درخواست نصب