سلام ، به دوربین کار خوش آمدید

لوگو سایت

نصب برق اضطراری ups

قطع شدن برق مشکلات زیادی را به وجود می‌آورد. زمانی که برق شهری قطع می‌شود؛ اما برای ادامه کارهای مهم به برق نیاز دارید، نصب برق اضطراری UPS جایگزین می‌شود. UPS در مسیر برق شهر و کلیدی قرار گرفته و برق مورد نیاز شما را تأمین می‌کند. برق اضطراری برای صنایع مختلف، حیاتی است. در برخی مواقع در منازل هم از برق اضطراری UPS استفاده می‌شود؛ اما حواستان باشد که برای نصب برق اضطراری UPS باید از یک کارشناس کمک بگیرید. در این مطلب می‌خواهیم در مورد برق اضطراری UPS و نصب آن صحبت کنیم.

نصب برق اضطراری

چرا نصب برق اضطراری UPS اهمیت دارد؟

منبع تغذیه بدون وقفه (UPS) برای تأمین برق مورد نیاز شرکت‌ها، سازمان‌ها، بیمارستان‌ها و …، هنگام قطعی برق شهری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 
 

 

 

سه عملکرد اساسی برای برق اضطراری UPS وجود دارد:

۱.اجازه آسیب به سخت‌افزار ناشی هنگام افزایش ولتاژ را نمی‌دهد. همچنین بسیاری از مدل‌های UPS به طور مداوم برق ورودی را تنظیم می‌کنند.

۲.نصب برق اضطراری UPS از آسیب دیدن و از دست رفتن داده‌ها جلوگیری می‌کند. در واقع، بدون UPS، داده‌های ذخیره شده در دستگاه‌هایی که به طور ناگهانی خاموش می‌شوند، ممکن است از بین بروند.

۳.در دسترس بودن شبکه‌ها و سایر برنامه‌ها را تضمین می‌کند.

نحوه عملکرد برق اضطراری UPS و تجهیزات به کار رفته در آن

UPS از چهار قسمت اصلی تشکیل شده است:

۱.شارژر؛ شارژر که با عنوان یکسو کننده (رکتیفایر) هم شناخته می‌شود، برای اطمینان از شارژ باتری‌های شما مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای انجام این کار، AC ورودی (جریان متناوب) باید به DC (جریان مستقیم) تبدیل شود.

۲.باتری؛ باتری قلب هر سیستم UPS است. باتری‌ها برای ذخیره انرژی استفاده می‌شوند. هنگام قطع شدن برق، باتری، خود را تخلیه و به دستگاه‌ها برق می‌رساند.

۳.اینورتر؛ اینورتر نیروی باتری ذخیره شده را به برق قابل استفاده تبدیل می‌کند. برای یک UPS آنلاین، اینورتر دائماً فعال است. در حالی که در UPS آفلاین، اینورتر باید توسط یک سوئیچ بای پس فعال شود. همچنین انرژی ذخیره شده باتری، DC است؛ بنابراین، اینورتر انرژی ذخیره شده را مجدد به AC تبدیل می‌کند.

۴.سوئیچ؛ در کنار شارژر، باتری‌ و اینورتر، یک عنصر اصلی برای تبادل وجود دارد. این عنصر اصلی، سوئیچ است. سوئیچ در انواع مختلف UPS متفاوت عمل می‌کند. برای یک UPS آفلاین و لاین اینتراکتیو، سوئیچ به محض قطع برق از شبکه راه‌اندازی می‌شود، اینورتر را فعال می‌کند و به منبع باتری باز می‌گردد. در یک UPS آنلاین، از آنجایی که برق همیشه در اینورتر جریان دارد، سوئیچ یک سوئیچ بای پس است.

با همکاری این چهار جزء اصلی در نصب برق اضطراری UPS، در صورت بروز اختلال برق، همچنان می‌توانید به برق دسترسی داشته باشید.

برق اضطراری آسانسور

در این قسمت ضروری است که دستگاه استابلایزر را هم معرفی کنیم. دستگاه استابلایزر هم برق تصفیه شده به ما تحویل می‌دهد؛ یعنی برق شهری که دارای نوسان بوده و از ۲۲۰ بیشتر و گاهی کمتر می‌شود را فیلتر کرده و ۲۲۰ ولت برق به ما تحویل می‌دهد. عملاً به برق پایداری ولتاژ می‌دهد که به دستگاه‌های ما بر اثر نوسانات آسیبی وارد نشود. استابلایزر هیچ برقی را ذخیره نمی‌کند و فقط عمل فیلترینگ برق را انجام می‌دهد. مادامی که برق وجود دارد، برقی با ولتاژ ثابت که ۲۲۰ ولت است، تحویل می‌دهد.

 
 

 

 

مراحل انجام کار

نصب برق اضطراری UPS

برای نصب برق اضطراری UPS می‌توانید آن را به طور مستقیم به مصرف‌کننده متصل کنید. اگر بخواهید برق یکی از لوازم و تجهیزات برقی در ساختمان را تأمین کنید، می‌توانید سیم‌های رابط را از دستگاه UPS به مصرف‌کننده اتصال دهید.

همچنین UPS می‌تواند با تعداد زیادی باتری مستقیماً بین برق شهری و یک ساختمان قرار بگیرد و برق کل مصرف‌کننده‌های ساختمان را تأمین کند.

حواستان باشد که هیچ اشتراکی بین سیم کشی خروجی UPS و برق شهری نباشد. در واقع، مصرف‌کننده‌ها باید به UPS متصل شوند.

در ابتدا، باید باتری‌های UPS را متصل کرده و برق شهری یا ورودی را به آن اتصال دهیم. سپس UPS باید در حالت بای پس قرار بگیرد. اگر UPS بدون مشکل، در حالت بای پس قرار گرفت، می‌توانیم آن را روشن کنیم.

برندهایی که ما کار می کنیم:

تنها برند موجود در بازار که با کیفیت بالا برای برق های اضطراری UPS  عرضه شده، برند فاراتل می باشد و شرکت فنی مهندسی امنینو با سابقه فراوان در نصب برق اضطراری و استابلایزر تنها از این برند در پروژه های خود استفاده می کند.

 
 

 

 

برند فاراتل

سخن پایانی

دستگاه UPS بر حسب kva یا کیلوولت-آمپر محاسبه می‌شود که باتوجه به مصرف و مدت زمانی که برای مصرف‌کننده‌ها جهت روشنایی نیاز داشته باشیم، توان UPS و باطری‌ها محاسبه می‌گردد. از نصب برق اضطراری UPS برای تأمین برق اضطراری ساختمان، برق اضطراری دوربین مداربسته، برق اضطراری آسانسور و … استفاده می‌شود.

در این مطلب سعی کردیم توضیح مختصری در مورد نصب برق اضطراری UPS ارائه دهیم. البته باید بدانید که نصب UPS به همین راحتی‌ها هم نیست و باید از یک کارشناس در این زمینه کمک بگیرید تا مشکلی پیش نیاید.

شماره تماس : 09373036856

درخواست نصب